Kushtet e Përdorimit

I nderuar përdorues,

Ju keni hyrë në faqen zyrtare të Audiobooks.al. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Ndalohet rreptësisht riprodhimi, kopjimi apo çdolloj mënyrë tjetër e përdorimit të të dhënave dhe materialeve që përmban kjo faqe.

Materialet audio janë pronësi e Audiobooks.al dhe nuk lejohet të shkarkohen apo riprodhohen!

Shfrytëzimi i materialeve është shkelje e te drejtave të autorit dhe të pronës intelektuale sipas dispozitave ligjore në fuqi. Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. Të gjitha të drejtat i gëzon Audiobooks.al.

 

Kontakt

Për cdo informacion mbi projektin Audibooks.al mund të kontaktoni në adresën e mëposhtëme:

Audiobooks.al - SIGAL Business Center
Blv. “Zogu I”, Tiranë, Shqipëri 
Tel: (+355) 4 2233 308 
Fax: (+355) 4 2250 220 
E-mail: [email protected]