1 Pjese

Vera Zheji

Vera Zheji e nisi punën si spikere në Radio Tirana në vitin 1948. Emisionet e saj të para kanë qenë emisionet e rinisë. Krijoi emisione të ndryshme si Bota e Përrallave, Universiteti Popullor i Radios, Enciklopedia e Radios e disa të tjera, të cilët u identifikuan me mënyrën e saj unike të të lexuarit jo vetëm për lajme, por dhe nw fushwn e kulturorws.

Në vitin 1975 Vera Zheji lë përfundimisht Radion dhe emërohet pedagoge e Fjalës Artistike në degën e teatrit, në Institutin e Lartë të Arteve, deri në vitin 1988 kur doli në pension.

Shpernda

Reviews (2)